zaterdag 23 januari 2016

Less is More : Silhouette

Hello ladies! Mijn kaartje voor de challenge van Less is More. Deze week is het thema "SILHOUETTE". Het stempeltje had ik al een tijdje liggen, eens op de kop getikt voor een prikje, en nu ideaal voor deze challenge. Het afdrukje heb ik gestempeld met Versafine en geembost. Twee plakbloemetjes zorgen voor het extraatje.
Liefs
Christine

vrijdag 22 januari 2016

Mooie bloemenstempel en toffe stiften!

Dag bloggertjes! Vandaag wil ik jullie deze laten zien. Mensen die regelmatig bij Crafts & Things binnenlopen zullen dit misschien herkennen. Dezelfde stempel als in het lopende atelier en ook dezelfde stiften. Het sentimentje heb ik al een tijdje maar ook dit vind je bij Elke.
Bedankt voor de hartverwarmende woorden op mijn vorige post, zo weet ik dat ik goed bezig ben!!
Liefs
Christine

woensdag 20 januari 2016

Hopelijk nooit meer!

Hallo!! Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik al kreeg op mijn vorige kaarten.
Voor deze kaarten heb ik lang getwijfeld of ik ze zou posten of niet. Niet dat ik dit niet wil delen met jullie maar de gelegenheid waarvoor ik ze maakte, heeft toch wel het een en ander bij me nagelaten.
En telkens ik deze foto's zie, word ik er weer aan herinnert hoe oneerlijk het leven kan zijn.
Ze zijn allemaal gemaakt voor Lotte, het 12-jarig dochtertje van een collega, die vorige maand de strijd verloor tegen leukemie.
Hoe begin je aan zoiets?? Ik weet het niet maar dit is het resultaat geworden en hopelijk hoef ik dit voor nooit meer te doen voor zo'n jonge mensjes...
De bovenste maakte ik voor mezelf, de tweede kreeg de voorkeur van mijn schoondochter en het derde kaartje was voor de collega's.
Liefs
Christine

zondag 17 januari 2016

Less is More : kissing technique

-
Hallo! Dit gebeurt dus zelden dat ik tweemaal iets post op één dag. Deze namiddag dit kaartje gemaakt voor de Less is More-uitdaging. Deze week willen ze de kissing technique zien. Ik had hier nog nooit van gehoord maar eens snuffelen op You Tube en je bent meteen helemaal mee.
Liefs
Christine
Hallo allemaal! Twee eenvoudige kaartjes maar met een hele mooie tekst vind ik.
De tekststempels kocht ik bij Elke. Ook de cirkeltjes vind je bij haar. Verder hoeft dit niet zoveel uitleg denk ik en als je toch iets wil weten dan hoor ik het wel!
Liefs
Christine

zondag 10 januari 2016

Less is More "Flourish"

Dag iedereen!
Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een gelukkig, gezond en creatief 2016 toewensen. 
De drukte van de feestdagen en het maken van de kerstkaarten zit erop. Tijd dus om wat nieuwe creaties met jullie te delen en als eerste post heb ik deze one-layer card. Ik ga ze meteen aan de challenge van Less is More laten deelnemen. Daar willen ze deze week een one-layer card met als thema "Flourish". De stempel is van Penny Black en het sentimentje ook. Achtergrond gesponst en om te stempel af te drukken heb ik aquarelstiften gebruikt.
Zo dit was het startschot voor 2016! Natuurlijk hoor ik graag wat jullie ervan vinden!
Liefs
Christine