woensdag 24 juni 2015

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 Dag bloggertjes! De laatste weken heb ik een beetje tijdsgebrek om veel in blogland te vertoeven. Maar vandaag toch eerst en vooral wat tijd genomen om deze kaartjes te posten. Ik maakte ze op vraag van iemand die 2 kaartjes wilde voor een zwangerschap. De eerste is een stempel van Wild Rose Studio en heb ik ingekleurd met de copics. Dit vertederende plaatje past perfect voor een zwangerschapfelicitatie.
Deze is iets soberder van kleur maar de Me to You-beertjes zijn ook nog altijd schattig, dus ook ideaal voor deze gebeurtenis. Ook dit is ingekleurd met de copics.
Veel liefs
Christine

woensdag 17 juni 2015

Voor de mannen!

Hallo! Er werd me gevraagd om een paar mannenkaarten te maken en dit zijn er twee van. Eenvoudig, maar zelf ben ik er tevreden over.
Liefs
Christine

zondag 14 juni 2015

Voor vaderdag!

Dag bloggertjes! Dit kaartje heb ik gemaakt voor onze zoon zijn vaderdag. Een fotootje van hun twee vond ik wel leuk voor deze gelegenheid. Hij was er blij mee, dus ik ook he!
Liefs
Christine

woensdag 10 juni 2015

De achtergrond steelt de show!

Hallo! Een paar posten terug plaatste ik een kaartje waarvan ik de achtergrond gemaakt had met huishoudfolie. Ook deze zijn op die manier gemaakt. Voor de eerste gebruikte een mooie tekststempel van Crafts & Things. Ik embosste een stukje cardstock met clear en stanste daar dan de hartjes uit. Ik hou van de glans van embossing...
Hier een swirl op gestempeld en ook een tekstje van Crafts & Things. Als extraatje nog een medaillon opgekleefd.
Liefs
Christine

zaterdag 6 juni 2015

Een vervolg op de vorige

Dag allemaal! Een vervolg op de vorige post. Met dezelfde stempel en dezelfde techniek nog 2 kaartjes die ik jullie wil laten zien.
Ideaal als mannenkaart ook.
Ik ben benieuwd of jullie deze ook leuk zullen vinden??
Liefs
Christine

dinsdag 2 juni 2015

Proficiat

Dag bloggertjes! Tijd voor nieuwe post want het was alweer een paar dagen geleden!
De achtergrond heb ik gemaakt met een acrylblok: Distress-inkt, een beetje water verstuiven en afdrukken. Als alles droog is, kan je aan het stempelen. De bloemetjes zijn van Ludiec, de flesjes van Art Journey en het sentimentje van Crafts and Things. Bijpassend design-papiertje gezocht én gevonden. En weer een leuk kaartje voor mijn voorraad erbij!!
Liefs
Christine