dinsdag 31 december 2013

2014!!

Ik wil jullie allemaal een stralend en zorgenvrij 2014 toewensen! Een goede gezondheid en veel creativiteit behoren natuurlijk ook tot mijn wensen!
Ik wil ook iedereen bedanken die mijn blog volgt en iedereen die reacties achterlaat.
Ik hoop jullie in 2014 weer te kunnen verrassen met mijn creaties.
Veel liefs en alvast een gezellige en spetterende oudejaarsavond!
Christine

zaterdag 28 december 2013

Mooie stempel

Dag bloggertjes! Eindelijk eens geen kerstkaarten meer! Deze namiddag gauw deze 2 kaarten gemaakt. Ik had de stempel al een tijdje liggen maar nog altijd niet gebruikt. En wat is dat zonde want ik vind hem prachtig. Ik heb deze keer eens gestempeld met op design-papier met VersaMark en geembost met wit poeder.  
De foto's zijn niet zo ideaal. Ik heb binnen gefotografeerd met mijn gsm maar als ik  buiten met mijn gewoon fototoestel fotografeer is de kwaliteit stukken beter.
Liefs
Christine

maandag 23 december 2013

Klaar!

Dag bloggertjes! De kaartjes zijn bijna allemaal de deur uit maar ik zal jullie de komende dagen er nog een paar laten zien. Ik hou van deze periode van het jaar maar ieder jaar opnieuw ben ik blij als ik klaar ben met de kaarten. Ik begin er altijd véél te laat mee en dan komt er natuurlijk wat stress bij om alles op tijd klaar te krijgen en te versturen. Deze kaart is gewoon gestempeld en aan de onderkant van de stempel een beetje de inkt opengewreven met een klein beetje water.
Bij ons wordt kerstavond héél rustig, gewoon gezellig thuis en een hapje eten. Meer moet het voor mij niet zijn.
Ik wens jullie dan ook een heel gezellige kerstavond en alvast een zalig kerstfeest!!
Veel liefs
Christine

woensdag 18 december 2013

Totaal iets anders

Hallo! Het is alweer een weekje geleden dat ik nog eens iets liet zien. En vandaag eens helemaal iets anders dan jullie van mij gewend zijn. Weten jullie nog dat ik een paar maanden geleden vertelde dat ik oma word. Half februari wordt de baby verwacht bij mijn zoon en schoondochter. En als toekomstige oma kon ik het niet laten om de breinaalden boven te halen en dit leuke vestje met bijpassend sjaaltje te breien. Op de foto ziet het er precies groter uit dan in werkelijkheid. Ik breide voor een babytje van drie maand, dus echt wel klein he! Het modelletje en de wol komen van Phildar.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Veel liefs
Christine

woensdag 11 december 2013

Very CAS

Dag bloggertjes! Nog eens mijn Memory Box-malletjes tevoorschijn gehaald! Dankbaar materiaal voor kaartjes die een beetje sneller moeten gaan. Veel uitleg heeft het niet nodig en alle materialen zijn natuurlijk gekocht bij Elke.
Veel liefs
Christine

zondag 8 december 2013

Nog kerstkaartjes

Hallo! Dit kaartje maakte ik al eens in een andere kleur maar nu eens uitgeprobeerd in het rood. De template die ik gebruikte voor de achtergrond heb ik bewerkt met witte inkt. Nogmaals één van mijn favorieten, de  prachtige Penny Blackstempel gebruikt. Afgewerkt met wat plakpareltjes.
Dit is er nog ééntje om de restjes van mijn rood papier op te gebruiken maar met dezelfde materialen bewerkt. Verder heb ik nog bijna geen tijd gehad om veel reacties bij jullie te schrijven. Deze periode is altijd druk op het werk en privé heb ik het ook nog altijd héél druk. Hopelijk komen er gauw kalmere periodes.
Liefs
Christine

woensdag 4 december 2013

Nog eens twee!

Hallo! Iedereen bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige kaarten. Vandaag twee kaartjes met dezelfde werkwijze als mijn vorige post. Het sentimentje heb ik aan de binnenkant gestempeld maar vergeten om er een foto van te maken.
Een ander kleurtje gebruikt. Dat sponsen blijft nog altijd één van de dingen die ik het liefste doe. Want met inkt bekom je soms heel andere resultaten dan je verwacht en soms valt het mee en ook soms eens tegen. Maar net dat is er het leuke aan!
Veel liefs
Christine

maandag 2 december 2013

Gesponst

Dag kaartjesmaaksters! Vandaag nog eens druk bezig geweest met de kerstkaarten. Deze keer heb ik gesponst met 3 kleuren Memento-inkt. Dan het sentimentje en dan de andere stempel. Bij deze kaart wikkelde  ik er nog een fijn zilverdraadje rond.
En dan nog eens in andere kleuren. Weer 3 tinten Memento-inkt  en dan de rest gestempeld. Misschien wat gedurfd met het geel maar ik ben er héél tevreden over.
Natuurlijk lees ik graag wat jullie ervan vinden.
Veel liefs
Christine