zaterdag 30 november 2013

Een fuschia kerst!

Hallo! Deze kaartjes zijn hetzelfde modelletje als mijn vorige post. De stempel is afgedrukt met VersaMark en geembost met clear. Ik heb bij deze eens een pons gebruikt. Ik gebruik dit eigenlijk allemaal veel te weinig en eigenlijk staat het wel leuk. Nog een paar plakpareltjes erbij en klaar!
Misschien ook een niet typisch kerstkleurtje maar volgens mij kan fuschia ook wel.
Liefs
Christine

woensdag 27 november 2013

Leuk modelletje!

Dag knutselmaatjes! Ik denk dat zowat iedereen bezig is aan de (laatste) kerstkaartjes. En bij iedereen daar hoor ik dus ook bij! Hier zien jullie wat ik deze middag nog maakte en ik maakte er meteen een paar van elk. Het stempeltje kocht ik een tweetal jaar geleden eens bij Elke en ik vind het nog steeds een leuke. Afgedrukt op copicmarkerpapier en ingekleurd met de Flexmarkers. 
Hier een andere kleurversie. Ook het modelletje vind ik tof. Cardstock gesneden op 10,5cm breed en 26,5cm lang. Op de scorpal met de structuurzijde naar onder en rillen op 11cm. Vouwen en dichtmaken met een lintje of een touwtje. Ik sneed dan een wit, tamelijk stevig papier van 9,5cm op 14,5cm. Bovenaan het sentimentje gestempeld en dan in het kaartje geschoven. Je hebt nog véél plaats om al je wensen te schrijven op die manier.
Dan deed ik wat Stickles op een kladblaadje en met een hard penseeltje ( een tandenborstel kan ook ) deed ik de glinstertjes op het afdrukje. Zo staat het meteen ietsje feestelijker!!
Veel liefs
Christine

zondag 24 november 2013

Weer eens wat anders!

Dag iedereen! Deze namiddag een tweetal uurtjes alleen thuis en meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn kamertje in te duiken. Deze twee wil ik jullie al tonen. Ik koos weer voor de iets donkerdere kleuren. Wie mij al een tijdje volgt, zal ondertussen weten dat mijn voorkeur daar naar uit gaat. Twee tinten van grijs met een feller kleurtje erbij. De ster is van Different Colours. Gestempeld, geembost en uitgeknipt. Ik heb ze gewoon in mijn kaart geschoven waar ik twee insnijdingen in maakte. Daar mijn sentimentje op gestempeld en nog wat kleefparels erbij.
Hier een andere kleurtje erbij gedaan en de ster wat schuiner gezet. Het ideetje zag ik op Pinterest maar ik gaf er toch mijn persoonlijke toets aan.
Ik ben héél benieuwd wat jullie ervan vinden want ik denk dat dit niet echt de favorietjes zijn van mijn man. Ik ga ze altijd showen bij hem en ik zie meteen wat goed is en wat niet. Maar ja, moeten wij onze mannen geloven als het onze hobby betreft?  ;-)
Veel liefs
Christine

vrijdag 22 november 2013

Eénvoud siert

Dag freubelmaatjes! Hier ben ik nog eens want het is alweer een paar dagen geleden dat ik nog iets postte. Deze week nog geen enkel kaartje gemaakt want ik ben momenteel druk met andere dingen. Ik hoop dit weekend nog eens een reeksje te kunnen maken want mijn handen jeuken om er weer eens tegenaan te gaan. Ook dit kaartje zag ik bij Elke en ik was er meteen weg van. Eénvoudig maar mooi en dat is waar ik ook van hou.
Veel liefs en tot gauw!
Christine

zondag 17 november 2013

Moderne kerst

Dag allemaal! Vrijdag was ik op de Libelle Winterfair en daar bezocht ik de stand van Elke verschooten. Daar krijg je altijd inspiratie! Ik maakte deze kaarten naar een voorbeeld van Elke.
Het afdrukje is gestempeld op kraftpapier en ingekleurd met Derwentpotloden. Drie tinten nl. blauw,groen en geel. Dan met terpentine de kleuren in elkaar laten vloeien en met Glossy Accents de glans gegeven.
Ik maakte maar meteen mijn blad papier op en haalde er deze twee ook nog uit.
Voor mij is dit kerst in een modern jasje. Niet iedereen zal hier van houden maar ik vind ze wel mooi, het niet traditionele daar hou ik wel van.
Veel liefs
Christine

woensdag 13 november 2013

Different Colours

Hallo! Eéntje met de stempels van Different Colours. Bij deze kaart heb ik ook een template gebruikt en verschillende tinten groene inkt. Het sentimentje is geembost op een stukje vellum.
Verder heeft dit niet zoveel uitleg nodig denk ik.
Momenteel heb ik niet zoveel blogtijd. Toch wil ik iedereen bedanken die trouw een reactie bij me achterlaat. Ik hoop spoedig eens reacties bij jullie te kunnen geven.
Veel liefs
Christine

zondag 10 november 2013

Voor de jarige

Dag bloggertjes! Vorige donderdag was ons Magali jarig en dit is het kaartje dat ik voor haar maakte. Ik wilde het een beetje een jonge uitstraling geven en hopelijk vinden jullie ook dat dit wel gelukt is. Ik gebruikte enkel inkt en 4 templates. Ik gebruikte misschien een niet zo alledaagse kleurencombinatie maar ik vind het wel leuk en ons Magali vond het ook super en dat is wat telt he. Aan de zijkant nog een bijpassend lintje en bloemetje. Het sentimentje is er ééntje van Penny Black.
Veel liefs
Christine

donderdag 7 november 2013

Leuk!!

Dag iedereen! Vandaag het nieuwe atelier gedaan bij Elke. Deze kaart in stervorm met bijpassende, zelfgemaakte envelop. Ik vond het weer heel leuk en zodra ik thuis was, heb ik er nog ééntje gemaakt in een andere kleur. Eénmaal je op dreef bent, is het een kaart die snel vooruit gaat en dat is héél interessant voor de kerstkaarten!
Hier in bruin met rood. De kleine bolletjes op de envelop heb ik extra aangezet. Als je gaatjes maakt met een perforator zijn ze net de gepaste maat voor de kleinste bolletjes van de stempel. Dus uit een restje bruine cardstock perforeerde ik er een paar, kleefde ze op en gaf ze glans met Glossy Accent. Het afdrukje kleurde ik in met Flexmarkers. Ik gebruikte voor het rood 3 tinten : Cardinal Red, Berry Red en Lipstick Red. Voor de ster Gold en Sunflower en voor de stam Saddle Brown.
Ook een paar van de rode bollen werden met Glossy Accent aangezet. Zo mooi als het een beetje blinkt! Hier zien jullie ook beter dat er werd gestempeld op het bruine cardstock. Natuurlijk kon ik dit bijpassende stempeltje niet laten liggen bij Elke! ;-)
Veel liefs
Christine

dinsdag 5 november 2013

De mooiste tijd ...

Goede avond! Ik hoop dat het nog niet verveeld maar het is weer een kerstkaart. Met een template en witte inkt de bolletjes op zwarte cardstock gedaan. De kerstballetjes zijn gestempeld met VersaMark en geembost met wit. Op de witte kaart de bolletjes nog eens laten terug komen. Het rode lintje brengt de vrolijke noot!
Liefs
Christine

zondag 3 november 2013

Ik doe dapper door

Hallo! Aangezien ik nog flink moet doorwerken aan mijn kerstkaartjes, heb ik vandaag deze gemaakt.
Je ziet het niet duidelijk op de foto maar het linkse deel is korter. De kaart is 10 cm op 30 cm en gerild op 12 cm. Op die manier is het onderste deel 6 cm langer en ideaal om het sentimentje daar te zetten.
De stempel is van Penny Black, ik drukte hem eens donker en licht af. Dan nog wat pareltjes voor de afwerking erbij.
Hier is de blauwe versie. Alle materialen kocht ik bij Elke.
Nog een fijne avond en voor morgen gezond en wel weer op!
Liefs
Christine

zaterdag 2 november 2013

En nog ééntje!

Dag bloggertjes! Het was vandaag werken geblazen. Ik zit in de verkoop en het was superdruk! We waren gisteren gesloten n.a.v. 1 november maar vandaag hadden we het dan ook voor dubbel. Dus nu nog gauw een berichtje op mijn blog zetten en dan luieren in mijn zetel.
Terug een kerstkaart, deze keer met een mal van Memory Box. Eénmaal gestanst in het blauwe papier en éénmaal in het witte glitterpapier. Dit op een designpapiertje als achtergrond waar ik een cirkel uitstanste. Nog een lintje en een sentimentje en zo groeit mijn voorraad kerstkaarten stilletjes aan!
Veel liefs
Christine