zaterdag 31 augustus 2013

Eenvoudig maar mooi

Dag allemaal! Alweer een paar dagen geleden dat ik iets postte maar ik heb het zo ontzettend druk. Mijn man is donderdag onverwachts geopereerd en ik heb er al een paar hectische en stressy dagen opzitten. Ik heb dus echt niet veel tijd om bij jullie te reageren. s'Avonds kijk ik wel naar jullie blogs maar bij iedereen reageren, zit er momenteel niet in. Dit kaartje had ik jullie nog niet laten zien. Enige dagen geleden toonde ik jullie een kaartje waar het veertje uitgestanst was, wel dat veertje heb ik hier dan gebruikt. De stipjes zijn geembost met goudkleurig embossingpoeder en de rest zien jullie wel zo hé. Iedereen bedankt voor de leuke reacties die jullie achterlaten!
Liefs
Christine

maandag 26 augustus 2013

Stempelen!

Dag knutselmiekes! Vandaag was ons Magali bij mij. Ze zit momenteel met hevige rugpijn maar ik kon haar overhalen om wat te freubelen en ik denk dat het haar wel eens goed heeft gedaan. Eventjes haar gedachten kunnen verzetten en niet aan haar pijn denken. En ik vind het natuurlijk altijd gezellig als ze bij mij is want samen ideetjes wisselen is toch zo aangenaam. Ik maakte dit kaartje. Eerst gesponst op copicmarkerpapier en dan verschillende stempels gebruikt in diverse tinten van bruine inkt. Nog een bedeltje erbij en ik vind dat ik er wel een mannenkaart bij heb!
Liefs
Christine

zondag 25 augustus 2013

Veel om te vertellen!

Dag blogmaatjes! Eerst wil ik iedereen bedanken die volger werd op het blog van mijn dochter Magali. Sommigen konden zich niet aanmelden als volger omdat Magali Google+ gebruikt had. Deze namiddag ben ik bij haar geweest en ik heb haar blog omgezet naar hetgeen wij gewoon zijn, dus via een gewoon Bloggeraccount. Dus voor de mensen die het niet lukte zal er nu geen probleem meer zijn.
Het kaartje dat ik jullie laat zien is er weer gekomen door de inspiratie van Birgit. Het malletje is van Memory Box en de kleine stempeltjes van Art Impressions. Het sentimentje en al mijn materiaal kocht ik bij Elke. Op Elke haar blog staat er trouwens een oproep aan alle mensen met een groot en goed hart. Neem eens een kijkje en misschien zijn er wel mensen die ook hun steentje willen bijdragen aan dit hartverwarmende project. Ik zeg alvast bedankt en natuurlijk Magali en Elke ook!!
Veel liefs van Christine.

zaterdag 24 augustus 2013

Een klein verzoekje!

Hallo iedereen!
Ik wil jullie graag het blog van onze dochter Magali voorstellen. Magali maakt graag juweeltjes en die wil ze met iedereen delen, vandaar dat ze een blog aanmaakte. Nu zou ik jullie willen vragen om er eens een kijkje te nemen en misschien volger te worden. Ze weet niet dat ik jullie deze vraag stel dus als ze een paar volgers heeft, zal dit een aangename verrassing voor haar zijn. Hier kunnen jullie haar vinden!
Alvast bedankt en hopelijk mag haar blogje meteen een paar volgers tellen!
Veel liefs
Christine

vrijdag 23 augustus 2013

Mooie inspiratie!

Dag bloggertjes! Voor dit kaartje haalde ik mijn inspiratie bij Birgit. Die dame maakt prachtige kaarten in een stijl die me heel erg aanspreekt. Ik kon het niet weerstaan om er eens ééntje te liften. De vaasjes zijn van Memory Box en het takje is een stukje van een stans eveneens van Memory Box. Voor het lichte kleurtje gebruikte ik Distress-inkt. En met het resultaat ben ik helemaal blij!!
Wat is het internet een uitvinding, zo zie je veel en kan je her en der inspiratie opdoen!
Morgen is een werkdag voor mij en het wordt een zware dag want er zijn collega's in verlof en er is er ééntje ziek, dus van verveling zal zeker geen sprake zijn.
Veel liefs
Christine

dinsdag 20 augustus 2013

Mooie stempeltechniek

Daaaag! Vandaag een condoleancekaartje. Ik stempelde op lichtgrijs papier eerst met donkere inkt. Dan met de stempelpositioner een heel klein beetje opgeschoven en met witte inkt gestempeld. Op die manier krijg je meer diepte en geeft het een extraatje aan het kaartje. Sentimentje erboven gestempeld en kan je vinden bij Elke.
Mijn verlof zit erop, morgen terug aan het werk!! Zal weer even aanpassen zijn maar ik ben binnenkort weer een weekje vrij, dus met volle moed er tegen aan dan maar!
Liefs
Christine

zondag 18 augustus 2013

Leuk!

Hallo!! Deze keer een kaartje met een afdrukje van Lilly of the Valley, ingekleurd met Flexmarkers en Derwentpotloden. Ik gebruik niet zo dikwijls van die afdrukjes maar af en toe zijn ze wel eens leuk. En waarschijnlijk vinden anderen dat ook want deze is ook al weg uit mijn collectie. Anders heeft dit kaartje niet veel uitleg nodig denk ik, alles spreekt een beetje voor zichzelf.
Veel liefs
Christine

donderdag 15 augustus 2013

In een lijstje!

Dag iedereen! Ik heb het eens ingelijst! Het stempeltje is van  Impression Obsession, gestempeld met VersaMark en geembost met wit poeder. Dan ingekleurd met de aquarelstiften. Ook de achtergrond werd op die wijze gekleurd.
Ik vond het geslaagd en het is ondertussen reeds verkocht. Ik vind het altijd super dat mijn werkjes in de smaak vallen. Dat geeft een extra "boost" om  door te gaan!
Liefs
Christine

dinsdag 13 augustus 2013

Met een foto

Hallo! Hier het beloofde kaartje dat ik ook maakte voor de gouden bruiloft van mijn tante en oom. Het was een schot in de roos want iedereen vond het fantastisch! Op zo'n gelegenheid een foto gebruiken doet het altijd goed. En wat een verschil : de foto's van vroeger en nu. Nog maar te zwijgen over de kleding... Maar ja, iedere tijd heeft zijn charme en een terugblik op toen is altijd leuk!
Veel liefs
Christine

zondag 11 augustus 2013

Voor een gouden jubileum

Dag allemaal! Ondertussen alweer een paar dagen geleden dat ik iets postte. Ik ben nog niet zoveel aan het freubelen geweest deze week. Toch een paar kaartjes gemaakt waaronder deze voor de gouden huwelijksverjaardag van mijn oom en tante. Ik maakte dit kaartje in opdracht van mijn moeder. Gisteren was het feestje dus nu kan ik het gerust op mijn blog zetten. Ik koos eens voor de oranje tinten. Prachtige, dankbare stempel is dit, afgedrukt met de stempelstiften. Twee tinten van oranje gekozen voor de bloesem en bruin voor de takjes. Dan nog met een sjabloontje de bolletjes gezet. Natuurlijk mocht de "50" niet ontbreken.
Hier zien jullie de binnenzijde, telkens wat lichter afgedrukt. Mijn moeder vond het prachtig en natuurlijk tante en oom ook. De volgende keer laat ik jullie de kaart zien die ik maakte om zelf te geven, een heel andere stijl dan ik gewend ben. Maar eventjes geduld nog...
Liefs
Christine

maandag 5 augustus 2013

Gezien op Pinterest

Dag bloggertjes! Vandaag zag ik op Pinterest een kaart die ik wel mooi vond en ik heb ze een beetje gelift. Dit is het resultaat! Eerst de stempel afgedrukt op het grootste gedeelte, dan wat Distress-inkt aangebracht op een acrylblok en wat water over verstoven. Hier mijn aquarelpapier opgelegd. Laten drogen en daar dan nog eens de bloemen op gestempeld. Een stukje uitgesneden en lichtjes verhoogd opgekleefd. Op de bovenste kaart heb ik bewust mijn stempel wat scheef afgedrukt zodat het verhoogde gedeelte ook wat schuiner kwam te staan. Zo'n afwisseling vind ik wel eens leuk.
Zelfde werkwijze maar een ander model.
Ik ben er wel tevreden over. Rustige kaarten genieten toch nog altijd mijn voorkeur!
Liefs
Christine

zaterdag 3 augustus 2013

Proficiat

Hallo allemaal! Ik ben eindelijk in verlof! Ik was er wel aan toe want een beetje rust en ontspanning kan iedereen wel eens gebruiken. Ik hoop dan ook om samen met mijn man enkele leuke dingen te kunnen doen en natuurlijk veel kaartjes te kunnen maken. Dit heb ik vandaag gemaakt. Het stempeltje kocht ik eens op een beurs van Boekenvoordeel voor 1,25 euro. Dus die lag vlug in mijn karretje!!
Ik heb het stempeltje eerst afgedrukt op de cardstock met grijze inkt, kwestie van wat zachter over te komen. Het aparte afdrukje stempelde ik op copicmarkerpapier en heb ik geembost. Dan de achtergrond gesponst en nog eens mijn aardappelnetje gebruikt. Nog een paar details aangebracht met een wit pennetje. Lintje, sentimentje en klaar!
Nu zal ik wel eens tijd hebben om een reactie achter te laten bij jullie. Toch bedankt aan degenen die trouw bij mij langskomen!
Liefs en voor morgen een fijne zondag!
Christine